Totaal aantal pageviews

dinsdag 26 oktober 2010

Opnieuw een foto toegevoegd

Even een nieuwe test met foto's van Flickr. Zonet iemand uit mijn groep trachten te helpen met foto's plaatsen. Dit lukte niet en via iemand anders hoorden we dat dit kwam omdat er met Mozilla werd gewerkt. Op mijn eigen computer (Internet explorer) lukt het meteen. Als je 'view all sizes'hebt aangeklikt en de foto op het gewenste (kleine) formaat hebt gekozen, kun je m.b.v. de rechter muisknop heel makkelijk via eigenschappen de URL kopiëren en overbrengen naar je nieuwe bericht. Maar de hamvraag is nu: hoe omzeil je Mozilla?




Bron: http://www.flickr.com/photos/yoyental/

3 opmerkingen:

  1. Hmm vreemd. Kun je je herinneren of aanduiden wat in Explorer wel te zien is en in Firefox niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij Explorer kun je als je een foto hebt geselecteerd op Flickr met de rechtermuisknop 'Eigenschappen'aanklikken en zo de URL-code tevoorschijn toveren. By Mozilla Firefox krijg je hele andere dingen als je de rechtermuisknop aanklikt en lukt het niet om de URL-code te bemachtigen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De 'andere dingen' bij Firefox is onder andere een link naar grotere formaten (View all sizes: Medium 500 • Medium 640 • Large • Original). Als je één van dezen aanklikt kun je daarna met de rechtermuisknop klikken en kiezen voor 'Afbeeldingslocatie kopiëren'.

    BeantwoordenVerwijderen