Totaal aantal pageviews

dinsdag 4 januari 2011

jij, tube! Ding 15

Jij-tube, ding 15

YouTube daar kom je bijna niet onderuit, want met enige regelmaat krijg je links doorgestuurd per mail van mensen die vinden dat je dit specifieke filmpje ècht even moet bekijken.
Zo kreeg ik voorafgaand aan Kerstavond een filmpje van een flashmob in een grote snackbar in New York waar de bezoekers plots een groot kerstkoor formeerden.
Nu heb ik geprobeerd om dit filmpje terug te vinden met de omschrijving ‘Flashmob in restaurant New York’en toen ik YouTube dit liet opzoeken, was het meteen raak! Het tweede filmpje was het juiste.
Boven in beeld op de YouTube pagina zie je een code staan, die je met de Ctrl – C knop kopieert en met de Ctrl-V knop in je blog plakt en de link is geboren. Kijk maar eens naar dit filmpje, via onderstaande link. Het is wat mosterd na het Kerstmaal, maar het gaf mij een bijzonder gevoel, om in een koude, steriele, plastic omgeving, vergeven van hamburgers en ander junkfood, zoiets prachtigs te ervaren.

Flashmob in restaurant New York

1 opmerking:

  1. Wat in bysûnder You Tube filmke. Soks soe ek krekt wat wêze foar it Tusken de middei koar! Past moai by de tiid en wa wit kinne wy dêr in flash mop 'kommunity' fan meitsje, machtich!BR

    BeantwoordenVerwijderen